16 d’octubre del 2012

Mobile learning



Aquest text reflexiona sobre l’ús del telèfon mòbil com a recurs per a utilitzar-lo en l’educació com a eina pedagògica. En els últims anys les aplicacions d’aquesta eina han evolucionat molt, produint un canvi molt representatiu en el seu ús ja que resulta molt més funcional i pràctic que els ordinadors convencionals degut a la seva disponibilitat immediata i a la facilitat a l’hora d’utilitzar-lo. Però a l’hora de fer-lo servir en l’àmbit de l’educació cal donar unes pautes per al seu bon ús, i explicar detalladament el procés de l’activitat per tal que els infants no es distreguin.

D’aquesta manera, actualment ja podem trobar en diferents centres educatius aquesta eina com a recurs per a l’aprenentatge, com l’escola de Finlandia, que utilitza els Smartphones per a practicar la lectura. Aquesta activitat resulta més interessant per als infants ja que és més divertida i dinàmica. En molts altres casos, el material que realitzen es públic, i el fet de que pugui ser vist, avaluat i comentat per altres persones els motiven més a l’hora de realitzar-lo i se’n responsabilitzen més de la tasca.

  Salutacions de Montse, Mireia, Clara, Gemma i Alison.

2 comentaris:

Desperta el teu interior ha dit...

Cada vegada són més els nens i nenes que utilitzen aquest instrument i hem sembla interesant la manera de fer-lo utilitzar com a recurs per a l'aprenentatge de les futures generacions.

Unknown ha dit...

Gràcies pel teu comentari, és molt constructiu i profitós

Publica un comentari a l'entrada